Home

Welkom op de website van thermoplus!

Thermoplus is een modern en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in duurzaam, gezond en milieuvriendelijk verwarmingssysteem. Stralingswarmte is onze passie!

Wilt u tijdens de koude wintermaanden van heerlijke stralingswarmte genieten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u zoeken we naar het systeem dat het beste past bij u en uw woning. Een gratis huisbezoek, uiteraard geheel vrijblijvend, om u te adviseren en te begeleiden in uw keuze, is daarbij mogelijk. Wij leveren maatwerk!

Wij ontwerpen, verkopen, leveren en installeren speksteen- en finkachels aan scherpe prijzen! 

Een brochure van onze kachels kan u zeer eenvoudig bekomen door ons contactformulier in te vullen.

 

 

 

                   

 Jupiter VII L X

2400 kg - de goedkoopste in de zware klasse

Duitse topkwaliteit !

 € 9 870,- excl.BTW

opties: sokkel 650 € - wandverlenging 196 €

afmetingen: breed 94 cm x diep 73 cm x hoog 190 cm

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast leggen we ons toe op ecologische, efficiënte en rendabele totaalverwarming. Bij de speksteenkachels is een koppeling aan de centrale verwarming mogelijk! Dankzij deze koppeling verwarmt deze speksteenkachel heel uw woning!

Tijdens de warmste maanden van het jaar kan een zonnecollector uw woning van warm water voorzien. 

Verder hebben wij met actifloor een uniek concept van vloer- en wandverwarming in huis. Naast het feit dat de totale opbouw van dit vloerverwarmingssysteem slechts 2 cm dik is, is er geen chape meer nodig in de afwerkingslaag.

Wij danken u alvast voor het bezoek aan onze website en de interesse die u daarmee toont in onze activiteiten! Heeft u nog vragen of wilt u 1 van onze brandende kachels bekijken en zo zelf de heerlijke stralingswarmte ervaren? Neem dan gerust contact met ons op, telefonisch, via email of het contactformulier op deze site, of breng een bezoek aan onze showroom (enkel op afspraak) te Wuustwezel.

Met onze persoonlijke en professionele aanpak staan wij steeds voor u klaar!